Infos

Informacije o Clubu Invidia

Od prosinca 2010 u Rijeci mjesto koje pruža više...

Dobra, jaka kava, toast ili croissant za dobar početak dana, lagani ručak s menúa koji za Vas priprema naš chef Ezio uz suradnju restauranta Lé mandrać iz Voloskog, čiji je vlasnik gospodin Deniz Zembo jedan od najboljih mladih chefova, ludi noćni provod uz muziku koju za Vas biraju naši DJ-i. Legendarni DJ Zdrave kojeg stariji znaju još iz vremena 2 boda, Neptuna, Mildea ili Phoenixa.
DJ Šošo, guru lounge i chillout muzike. DJ Dave Jam koji već godinama oduševljava goste plesnih podija od L.A. do Zürich-a.

Club iNvidia nalazi se u centru Rijeke, kod Starih vrata, neposredno iznad fontane na Koblerovom trgu. Ugodan interijer, velika terasa, vrhunska posluga, gastronomske delicije, birana pića i muzika koja popravlja raspoloženje svakako su dobar razlog za posjetu.

U iNvidiji imamo programe kojima želimo promovirati dobru muziku uz ugodno druženje. Svaki dan poseban je i zanimljiv, na Vama je da odaberete koji program ispunjava Vaša očekivanja i želje. Ponedjeljak, lagani chill out početak tjedna uz trip hop, acid jazz i alternativu.

Utorkom možete uživati uz talijansku muziku i (ili) world music lounge ritmove.

Ako želite plesati ili biste pak željeli naučiti ili usavršiti Vaše plesne korake, srijeda je dan kada je to moguće. Salsa i drugi latino plesovi uz ritmove južno američkog kontinenta zagrijati će Vas.

Jazz, blues i soft pop pružaju Vam mogućnost uživanja u muzici vrhunskih domaćih i stranih izvođača četvrtkom.

Ugodan prostor pruža mir i privatnost što su idealni uvjeti za poslovne sastanke i druženja u AFTER WORK PARTY – jima petkom. Kasnije navečer u iNvidiji doživite atmosferu '70-tih i '80-tih. Vraćamo Vas natrag u vrijeme uz SOUL TRAIN program osmišljen za opuštanje i ples uz R&B, soul, funk i disco glazbu.

Subotom uvečer iNvidia je puna prelijepih cura, žena i muškaraca željnih zabave, dobrog provoda, plesa, subota je LADIES NIGHT. Najnovija muzika i provjereni stari hitovi koje za Vas biraju naši DJ-i, pomoći će da uz ugodno društvo i ples izbacite sav stres koji tokom tjedna nakupite. Pozitivna energija, prekrasni ljudi, odlična muzika i dobra vibra to je iNvidia subotom.

Neke od posebnosti i pogodnosti koje nudimo našim posjetiteljima su i rođendanski pokoni.
Poklon bon za piće po izboru u vrijednosti od 100,00 kuna darujemo posjetiteljima koji uz predočenje osobne iskaznice potvrde da su rođeni na dan posjete Clubu Invidia.

Članske kartice za posjetitelje Cluba Invidia nudimo kao standardne, premium ili V.I.P. kartice. Korisnik standardne Invidia kartice, bez plaćanja godišnje članarine, potrošnjom u Clubu Invidia skuplja bodove i nakon skupljenih 1.000 bodova dobije mali Absolut boat koji se sastoji od 0,5 litara Absolut vodke i 3 Red Bull-a.

Premium kartica uz godišnju članarinu od 500,00 kuna omogućuje vlasniku iste popust od 10% prilikom plaćanja konzumacije hrane i pića u Clubu Invidia.
Skupljanje bodova što nakon 1.000 skupljenih bodova donosi besplatno bocu šampanjca (Moet Chandon, Mumm ili Vueve Clicquot Ponsardin).
Vlasnici V.I.P. kartice koriste brojne pogodnosti i to već uz iznos godišnje članarine od samo 2.000,00 kuna. Personalizirana Club Invidia kartica sa otisnutim imenom člana, 20% popusta prilikom plaćanja konzumacije hrane i pića u Clubu Invidia.
Besplatni primjerak dvostrukog Invidia Summer edition i Invidia Winter edition CD-a.
Prioritet kod rezervacije i smještaja u V.I.P. lounge chamber u starorimskoj žitnici.
Besplatan šampanjac (Moet Chandon, Mumm, Vueve Clicquot Ponsardin, Deutz, Bollinger) ili boat po izboru nakon skupljenih 2.000 bodova.

Club iNvidia je pravo mjesto za organizaciju momačkih i djevojačkih zabava, rođendanskih i drugih proslava, promocija, prezentacija, workshopova, modnih revija ili domjenaka. Prilagodljiva i bogata sadržajima iNvidija pruža bezbroj dobrih razloga za dolazak i uživanje. Sa zadovoljstvom ćemo Vam pomoći u organizaciji Vašeg eventa.

Za sve informacije, dogovore i rezervacije dođite do nas, posjetite našu web ili Facebook stranicu, pošaljite nam mail na info@club-invidia.com ili nas nazovite na +385 51 584495.Radujemo se Vašem dolaskuVaš Club Invidia, mjesto gdje zabava nikada ne prestaje ...

(c) CLUB INVIDIA