INVIDIA

BEST DJs

Nasi DJ-s

(Zdrave, Šošo, Frenkie, Dave Jam),

DJ Šošo

Nebojša Šošo, aka DJ Šošo, rođen je 1967. u Rijeci. Naslijedivši strast prema muzici još iz djetinjstva te putujući širom svijeta i upoznavajući razne kulture, u njoj pronalazi jedan vječni izvor inspiracije.
Počevši u ranim 90-tim, svoj rafinirani stil kreirao je kombiniranjem različitih muzičkih stilova spajajući ih u jedinstvenu fuziju šarmantnih simfonija. Takva vizionarska selekcija donijela mu je titulu neprikosnovenog guru-a chillout i lounge muzike traženog da kreira čarobne atmosfere u najprestižnijim lounge barovima, diskotekama, ekskluzivnim modnim revijama i festivalima.
Uz mnogobrojne nastupe u Parizu, Milanu, Dubai-ju, Ibizi, itd. od najznačajnijih muzičkih nastupa u nas mogu se izdvojiti „Muzika Snova“ izvedenog u čast preminulog glumca Galiana Pahora, te senzacionalni koncert uz naše najeminentnije umjetnike povodom „Ljeta na Gradini“ koji je naišao na pohvalan odjek u svim lokalnim medijima.
Njegov talent ne ostaje dugo nezapažen, te od studenog 2009-te kreće uživo njegova jednosatna emisija na hrvatskom nacionalnom radiju Radio Rijeci svake Nedjelje u 21 sat bilježeći rekordnu slušanost koja traje i danas. Jednom rječju, garancija muzičke kvalitete koja se ne može čuti svugdje. Od 2010-te, uz organizaciju underground party-ja elektronske glazbe pod licencom „La Vie En Rose“, možete ga napokon čuti i u klubu Invidia za koji premijerno potpisuje dvostruku CD kompilaciju. Otvorite svoja čula i uživajte čarobne vibracije!

WEBSITES, FREE DOWNLOAD LINKS:

DJ Zdrave

Zdravko Milinović, rođen 1963. god u Rijeci, ljubav prema muzici njeguje od svojih najranijih dana. Njegov rad evidentan je od ranih osamdesetih, kada nastupa po svim diskotekama ovog područja. Iako, na danas gotovo nezamisliv način rada, na gramofonima bez brzina, svojom spretnošću te iznimnim osjećajem za publiku, osvaja naslov najboljeg DJ-a 83. god. u diskoteci Milde.
Od 1980.-82. DJ Zdrave svojom osebujnošću osvaja mladu publiku tada vrlo popularnog 2 BODA, puštajući disco, funky i new way glazbu.

Od 1982.-86. god. s radom nastavlja u diskoteci NEPTUN.Oduševljenje publike rezultiralo je da diskoteka pored petka i subote, uvede i četvrtak kao dan za zabavu i provod, uživajući u disco, funky i italo glazbi.
od 1986.-88. DJ Zdrave svoju novu inspiraciju pronalazi u diskoteci FLESH, te nastavlja okupljati zaljubljenike u glazbu koja je garancija dobre zabave.
Zlatno doba disca, funkya i italo glazbe od 1988.-90. uz DJ Zdravka se nastavlja u diskoteci PHOENIX, gdje perzistira zaista velika i zadovoljna publika.
1994. godine Zdravko svoj rad prezentira u Švicarskoj, Zug, PUB SPLIT diskoteka.
Nakon kraćeg predaha, kako bi se posvetio obitelji, DJ Zdrave je ponovno s nama!Svoj povratak obilježio je sudjelovanjem na prošlogodišnjem velikom MILDE SORTE PARTYU u El Riu gdje se dogodila fantastična fuzija DJ-a, glazbe i mnogobrojne publike. Upravo zbog tog velikog iskazanog zadovoljstava i pozitivnih utisaka Zdravko nastavlja svoj već dobro kreirani put. Sabrage, Mirage, Sabbia...a sada i INVIDIA uživa u najnovijim zvukovima RNB a, POP a, HOUSE a, domaće glazbe....te DISCO; FUNKY a i ITALO glazbe koja je njegove snove pretvorila u stvarnost.
DJ Zdrave vas poziva da budete dio tog svijeta jer glazba nas povezuje!

Vidimo se u Invidii!

DJ Dave Jam

Dj Dave Jam a.k.a Dj Pimp
Interes za DJ-ingom je pokazao 1988. godine kad počinje scratchati na gramofonu koji je tada imao, a to je bila obična drvena Tosca ruske proizvodnje.
Zajedno sa MC Condom-X-om i DJ-R 33 Rock-om 1989. osniva Ugly Leaders, jedan od prvih hrvatskih hip hop bendova, a 1992. objavljuju svoj debi album: "Channel Is Deep & Beech", koji je bio prvi hrvatski hip hop album.
Drugi album pod nazivom "Prisoners Of Pain" objavljuju 1994., a iste godine nastupaju sa Public Enemy i Ice-T- om u zagrebačkom Domu sportova.
DJ Pimp se ozbiljnije počeo baviti DJ-ingom 1990. godine kad je nabavio svoje prve profesionalne gramofone.

Smatra se da je njegova profesionalna DJ karijera započela 1993., jer je tada počeo profesionalno raditi u klubovima i bio plaćen za to.
Između 1995. i 1997. sudjeluje u nekoliko DJ natjecanja, na kojima redovito osvaja mjesta od prvog do trećeg.
Najveći uspjeh u DJ nadmetanjima je pobjeda na austrijskom DMC prvenstvu nakon čega je, predstavljao Austriju na svjetskom DMC/DJ prvenstvu.
Godine 1998. DJ Pimp okuplja gotovo čitavu hrvatsku hip hop scenu na kompilaciji "Hip Hop Generacija 2000", a isto ponavlja duplim CD-om "Hip Hop Generacija 2001" koji izlazi 2000. godine.
Svoj solo album "Sex, Dope & Hip Hop" objavljuje 1999. godine, a 2000. izlazi posljednji mini LP Ugly Leadersa pod nazivom "2000".

Godine 2001. DJ Pimp seli u Zurich gdje vrlo uspješno vrti glazbu u disco klubovima.
Tijekom svoje karijere družio se i nastupao s nekim od najvećih hip hop & r'n'b zvijezda kao što su Redman, Method Man (Wu-Tang Clan), Gang Starr, Afrika Bambaataa, Kevin Lyttle, Nelly, Snoop Dogg i De La Soul.
Na poziv DJ Latin Prince-a 2004. pristupa jednom od najjačih USA DJ kolektiva "The Bumsquad DJ's".
Godinu dana nakon toga, zajedno s DJ Phat Phillie-jem u Hrvatsku dovodi DJ Latin Prince-a koji je od tada veliki zaljubljenik u našu zemlju, što se pokazalo i kada je, poklonivši Andre-u 3000 iz grupe OutKast šal sa hrvatskim grbom, napravio neviđenu reklamu za našu zemlju nakon što je Andre 3000 nosio taj šal na premijeri jednog filma u Hollywoodu.
Upravo nedavno, DJ Pimp (po novome DJ D-Sup), zajedno sa svojim partnerom DJ Bizarre-om, povećava uloge i još jednom diže igru na viši nivo: pod zajedničkim nazivom Super-Bizarre njih dvojica miksaju glazbene video spotove na način na koji ostali DJ-ji miksaju svoju glazbu.
Dakle zvuk prati sliku, tako da na ekranima u klubovima možete vidjeti kako dok DJ Pimp scratcha slika istovremeno ide naprijed-natrag.
To se sve odvija u real timeu, te kontrolira gramofonima i disco miksetom.

Mixevi:
http://www.facebook.com/l/c5f336H6NLiFHieU1iPRJkN51Rw;www.DaveJam.com/music/mixes/

DJ Frenkie

Franko Stanić aka FrenkieDJ rođen je 1985 godine u Rijeci. Interes za glazbu pokazao je u vrlo ranoj dobi pa je preslušavajući gramofonske ploče i cd-e upoznavao razne glazbene stilove. U svojoj 15-toj godini od roditelja na poklon dobiva prvu amatersku dj opremu, gdje se razvila ljubav prema pitch controlu i miksanju glazbe. Prateći tada najbolje riječke dj-e brzo je napredovao, a s tim i upoznao najmodernije glazbene stilove i dobio priliku zasvirati u tada vodećim klubovima.

2002 godine FrenkieDJ ugovara prve nastupe po Opatijskim i Riječkim klubovima. Od samog početka njegov stil se polako profilirao,ali pri svakom nastupu uložio bi maksimum znanja i kreacije kako bi zabavio većinu prisutnih, a pritom izrazio sebe kao umjetnika. Uvijek u toku s izdanjima renomiranih svijetskih izdavačkih kuća svoj miks želi učiniti još posebnijim.

Glazbeni stil baziran na klubskom zvuku može varirati od vocal, latin, soulful, groovy, funky, disco,electro zvukova, a to ovisi o harmoniji trenutog stanja i atmosfere u klubu u kojem nastupa.

U svojoj karijeri može navesti rezidencije u popularnim Riječkim i Opatijskim klubovima te brojna gostovanja diljem jadranske obale i otoka te šire. Nerijetko je bio organizator i suorganizator raznih evenata. Nikad unaprijed pripremljena play lista čini ga kreativnim pri svakom nastupu, pa tako publika može čuti sklad zvukova koji će uzdrmati osjetila i navesti ih na zabavu i ples.

U svojim harmoničnim miksevima publici voli predstaviti nove singlove i tako biti promotor nove glazbe.

Od 2011 FrenkieDJ je rezident DJ kluba „Invidia” u Rijeci.

(c) CLUB INVIDIA