You are here: Home page
Forward to: Program Events Events - History Nasi DJs Gallery Lokacija Infos Rezervacije Forum
General: Contact Impresum

Find what:

CLUB INVIDIA

Od prosinca 2010 mjesto koje pruža više...

Dobra, jaka Illy kava za dobar početak dana. Ludi noćni provod uz muziku koju za Vas biraju naši DJ-i. Dave Jam koji već godinama oduševljava goste plesnih podija od L.A. do Zürich-a, legendarni DJ Zdrave sa muzikom koji ste slušali '80-tih u diskotekama, od Phoenixa i Flasha, Neptuna pa do Mildea. DJ Šošo guru lounge i chillout muzike, DJ kojeg rado slušate na valovima Radio Rijeke.
FrenkieDJ koji će Vas laganom klupskom glazbom lagano zagrijavati i potom rasplesati uz najnoviji house. Imena ostalih DJ-a držimo u tajnosti, za sada. Sigurno ćete biti totalno iznenađeni lineup-om kojeg pripremamo.

Club iNvidia nalazi se u centru Rijeke, kod Starih vrata, neposredno iznad fontane na Koblerovom trgu (prostor bivšeg Indiga). Moderan interijer, velika terasa, vrhunska posluga, birana pića i muzika koja popravlja raspoloženje svakako su dobar razlog za posjetu.

U iNvidiji imamo programe kojima želimo promovirati dobru muziku uz ugodno druženje. Svaki dan poseban je i zanimljiv, na Vama je da odaberete koji program ispunjava Vaša očekivanja i želje.

Ponedjeljak, lagani chill out i početak tjedna uz trip hop, acid jazz i alternativu.

Utorkom možete uživati uz talijansku muziku i (ili) world music ritmove.

Ako želite plesati ili biste pak željeli naučiti ili usavršiti Vaše plesne korake, srijeda je dan kada je to moguće. Salsa i drugi latino plesovi uz ritmove južno američkog kontinenta zagrijati će Vas.

Rock, blues ili soft pop pružaju Vam mogućnost uživanja u muzici vrhunskih domaćih i stranih izvođača četvrtkom.

Ugodan prostor pruža mir i privatnost što su idealni uvjeti za poslovne sastanke i druženja u AFTER WORK PARTY – jima petkom. Kasnije navečer u iNvidiji doživite atmosferu '70-tih i '80-tih. Vraćamo Vas natrag u vrijeme uz SOUL TRAIN program osmišljen za opuštanje i ples uz R&B, soul, funk i disco muziku.

Subotom uvečer iNvidia je puna prelijepih cura, žena i muškaraca željnih zabave, dobrog provoda i plesa, subota je LADIES NIGHT. Najnovija muzika i provjereni stari hitovi koje za Vas biraju naši DJ-i, pomoći će da uz ugodno društvo i ples izbacite sav stres koji tokom tjedna nakupite. Pozitivna energija, prekrasni ljudi, odlična muzika i dobra vibra to je iNvidia subotom.

Club iNvidia je pravo mjesto za organizaciju momačkih i djevojačkih zabava, rođendanskih i drugih proslava, promocija, prezentacija, workshopova, modnih revija ili domjenaka. Prilagodljiva i bogata sadržajima iNvidija pruža bezbroj dobrih razloga za dolazak i uživanje. Sa zadovoljstvom ćemo Vam pomoći u organizaciji Vašeg eventa.

Za sve informacije, dogovore i rezervacije dođite do nas, posjetite našu web ili Facebook stranicu ili nam pošaljite mail na info@club-invidia.com. Možete nas i nazvati na +385 51 584495 ili +385 99 2395600.

Radujemo se Vašem dolasku

Nase radno vrijeme

Ponedeljak 08:00 AM - 02:00 AM
Utorak 08:00 AM - 02:00 AM
Srijeda 08:00 AM - 02:00 AM
Cetvrtak 08:00 AM - 06:00 AM
Petak 08:00 AM - 06:00 AM
Subota 08:00 AM - 06:00 AM
Nedelja 20:00 PM - 02:00 AM

Zugriffe heute: 1 - gesamt: 2462.

NOVE NAJAVE : Salsa Party, Pjenusac Party, Apres S